Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.2g4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g13kcal0.6g2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g1g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal6g20g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230