Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g3.1g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Herkkusieni 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1.4g1g1g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.7g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.1g5.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726