Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.5g1.5kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g0.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2.2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g138kcal11g4g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706