Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Juusto, keskiarvo 1.3g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal2g0.2g3g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g176kcal10.1g1g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238