Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2.4g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.9g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rusina 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal0.8g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal0.4g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal4g17g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313