Marjapiirakka

Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja ruokasooda (1tl).

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan (muruiksi päälle).

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle muruiksi erikseen ottamasi taikina.

Paista uunissa 200 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.3kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Puolukka 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g53kcal0.8g8.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g27kcal0.4g4.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g2.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4g41.4g8.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164182