Ihana jauhelihakastike ja vihannekset

VIHANNEKSET:
Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa kattilaan.

Väännä levy neloselle (jos asteikko on 1-6) ja anna kypsyä sillä välin kun teet kastikkeen.

Älä lisää ollenkaan nestettä; vihanneksista tulee tarvittava määrä.

Kun vihannekset ovat pehmentyneet, lisää pieni ripaus makeutusainetta.

KASTIKE:
Laita kylmälle pannulle jauheliha, tomaatit lohkoina, tomaattipyre, ketsuppi ja murskattu valkosipuli.

Levy täysille ja sekoittele lastalla.

Kun liha on kypsää js tomaatit ovat pehmentyneet muusiksi, lisää vuohenjuusto, mausta kastike ja lisää lopuksi ripaus makeutusainetta myös soosiin.

Tomaattipyreen voi korvata esim pastakastikkeella, ja smetanan creme fraichella.

Sitten vaan lapataan lautaselle soosi ja vihannekset ja nautitaan! Hauduttelu kestää hetken, mutta maku on sen arvoinen...

Maku paranee entisestään kun päälle ripottelee mustaleimaraastetta :)

Alkuperäinen ohje @ karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Tomaattipyre concentrato di pomodoro (Freshona), annos 140g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, polpa di pomodori (Freshona), annos 400g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Luomu ketsuppi (Biona), annos 20g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1.6g1g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g89kcal8.1g5.1g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196795