Valkosipuliperunat (kokonaan itse tehty)

Viipaloi perunat ja pilko sipulit.

Laita ne vuokaan kerroksittain ja ripottele kerrosten väliin suolaa, valkopippuria ja valkosipulijauhetta.

Kaada päälle 5dl kermaa ja paista 225* n. 45 min.
Lisää loppu kerma ja jatka paistamista vajaa tunti alentaen lämpö 200 asteeseen.

Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä, taffel0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal0.4g2.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.2g1.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g156kcal2g11.1g11.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451482