Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2.7g2.1kcal0.5g0g0g0g
Perunasipulisekoitus 500g3.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal1.2g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal6g7g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556