Lihapiirakka

Tee taikina kuten leipätaikina.

Kohota.

Jaa kahteen osaan ja kauli toinen pellin kokoiseksi levyksi.

Keitä riisi ja munat.

Paista jauheliha ja sipulisilppu.

Sekoita keskenään, mausta ja lisää kerma.

Levitä täyte pohjan päälle.

Jätä sentti pari reunoista ilman täytettä.

Kauli loppu taikina kanneksi.

Paina reunat huolella kiinni.

Voitele munalla ja pistele haarukalla.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%2.1g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riisi puuroutuva 0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml0.7g1kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal1.4g4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.7g2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g173kcal7g20g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110420