Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl1.7g8.8kcal0.4g0.2g0.7g0.3g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.6g0.3kcal0.1g0g0g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g57kcal3.8g0.8g4.4g2g
Valittu annoskoko10g29kcal1.9g0.4g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal1g0.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g290kcal19.2g4g22.2g10.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320