Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Manteli 0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.6g0.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko10g9kcal0.3g0.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal3g2g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792