Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g4kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g22kcal0g3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820