Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)3.1g10kcal0.4g1.8g0.1g0.4g
Auringonkukansiemen 1.3g7.4kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g55kcal2g6.2g2.4g1.4g
Valittu annoskoko10g27kcal1g3.1g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.5g1.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g270kcal9.9g30.7g11.9g6.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418