Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal1g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.5g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g171kcal5.1g22.2g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071