Karpin riisipuuro

VATKAA KERMA VAAHDOKSI.

VALUTA RAEJUUSTO JA SEKOITA KERMAVAAHDON JOUKKOON YHDESSÄ RAHKAN, KANELIN JA SOKERIN KANSSA.

JAA 6 ANNOKSEEN JA JOKAISEEN 1 DL MEHUKEITTOA PÄÄLLE.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Raejuusto rasvaton 0,3% Hyla1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mehukeitto, vadelma-persikkakeitto, sokeroimaton (valio) 200g4.7g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal4g4g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273079