Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g38g206kcal0.4g0.4g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten23g74kcal5.3g10.1g4.7g2.5g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g765kcal12.6g32g72g5g
Valittu annoskoko90g382kcal6.3g16g36g2.5g
Annoskoko puolitettuna45g191kcal3.2g8g18g1.3g
Arvot/100g100g425kcal7g17.8g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655