Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 7.5g4.4kcal0.7g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl33g122kcal9.6g0g9.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g80kcal2.8g0.9g7.2g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g2.5g0.8kcal0g0g0g2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)3.7g10kcal0.6g1.3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g520kcal34.4g6.8g39g6.2g
Valittu annoskoko90g260kcal17.2g3.4g19.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna45g130kcal8.6g1.7g9.8g1.6g
Arvot/100g100g288kcal19.1g3.8g21.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488