Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g76kcal1.8g8.6g3.6g3.6g
Valittu annoskoko90g38kcal0.9g4.3g1.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g19kcal0.5g2.2g0.9g0.9g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118