Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 14g85kcal3.3g0.9g7.5g1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.9g27kcal1.1g4.4g0.5g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Rypsiöljy 5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Vehnälese 2g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 20g8.8kcal0.1g2g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g7.9g28kcal0g7g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Hunaja 5.9g20kcal0g4.8g0g0g
Siirappi, tumma7.9g25kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g633kcal13.8g73.4g29.8g9g
Valittu annoskoko90g316kcal6.9g36.7g14.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna45g158kcal3.5g18.4g7.5g2.3g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.8g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500