Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.7g0g
Pellavansiemenöljy21g192kcal0g0g21.3g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g11g8.5kcal0g0g1g0g
Viinietikka 47g10kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g609kcal0g0.4g66g0g
Valittu annoskoko90g304kcal0g0.2g33g0g
Annoskoko puolitettuna45g152kcal0g0.1g16.5g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.2g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233