Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)71g30kcal7g1.1g0.1g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g184kcal14g32.6g0.2g0g
Valittu annoskoko90g92kcal7g16.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna45g46kcal3.5g8.2g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859