Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g12g107kcal0g0g12.1g0g
Kookosrasva 100 % 25g222kcal0.2g0g25g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton12g37kcal2.7g1.2g2.4g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g14g31kcal0.6g6.8g0.1g5.6g
Manteli 9g57kcal2.2g0.6g5g0.7g
Saksanpähkinä 3.2g22kcal0.5g0.1g2.1g0.5g
Hasselpähkinä 2.3g15kcal0.3g0.1g1.4g0.4g
Rusina 13g37kcal0.4g7.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g1054kcal13.8g32.6g96.4g16.8g
Valittu annoskoko90g527kcal6.9g16.3g48.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna45g264kcal3.5g8.2g24.1g4.2g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.1g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201