Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Perunajauhot,rainbow20g65kcal0g16.3g0g0.3g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 12g5.5kcal0.1g1g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.9g23kcal0g5.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 12g4.9kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g401kcal6g82g4.8g1.8g
Valittu annoskoko90g201kcal3g41g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g100kcal1.5g20.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386