Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g5.2g5.5kcal0.3g0.8g0.1g0.9g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g43kcal0g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g351kcal7.8g44.2g14.8g4g
Valittu annoskoko90g176kcal3.9g22.1g7.4g2g
Annoskoko puolitettuna45g88kcal2g11.1g3.7g1g
Arvot/100g100g196kcal4.3g24.6g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520