Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g23g88kcal0g22.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g212kcal0.8g50.4g0.2g2.2g
Valittu annoskoko90g106kcal0.4g25.2g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g53kcal0.2g12.6g0.1g0.6g
Arvot/100g100g118kcal0.4g28g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731