-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow12g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g139kcal13.2g5.6g7g0.4g
Valittu annoskoko90g69kcal6.6g2.8g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g35kcal3.3g1.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479