Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g14g64kcal1.1g9.6g2.3g0.5g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g16g56kcal0.9g0.5g5.6g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g16g42kcal1.3g1.9g3.1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g24g26kcal0.1g3.5g1.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 4.7g14kcal0g1g0.7g0g
Kahvilikööri4.7g14kcal0g1.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g547kcal7.8g49.8g32.2g1g
Valittu annoskoko90g274kcal3.9g24.9g16.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g137kcal2g12.5g8.1g0.3g
Arvot/100g100g304kcal4.3g27.7g17.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743