Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g1g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow13g72kcal0.1g0.1g7.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)11g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 16g6.9kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g510kcal7.8g77.2g17.4g3g
Valittu annoskoko90g255kcal3.9g38.6g8.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna45g128kcal2g19.3g4.4g0.8g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105