Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.7g0g
Maito, Kevyt12g5.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g404kcal7.2g59g14.4g2.8g
Valittu annoskoko90g202kcal3.6g29.5g7.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g101kcal1.8g14.8g3.6g0.7g
Arvot/100g100g224kcal4g32.8g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149