Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g26g135kcal2.3g7.7g10.6g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g19g136kcal0.2g0.2g14.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.3g7.4kcal0.5g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g79kcal0.5g0.7g8.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g774kcal11.6g19.4g72g3.2g
Valittu annoskoko90g387kcal5.8g9.7g36g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g194kcal2.9g4.9g18g0.8g
Arvot/100g100g430kcal6.4g10.8g40g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347