Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g31g34kcal7.2g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g202kcal21.6g2.2g11.2g2.2g
Valittu annoskoko90g101kcal10.8g1.1g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g51kcal5.4g0.6g2.8g0.6g
Arvot/100g100g113kcal12g1.2g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672