Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 36g16kcal0.2g2.9g0.1g1.4g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3.1kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g239kcal5.6g8.2g19.2g2.8g
Valittu annoskoko90g120kcal2.8g4.1g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g60kcal1.4g2.1g4.8g0.7g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957