Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 6.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g15g20kcal3g0g0.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä13g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g143kcal13g4.8g8.8g1g
Valittu annoskoko90g72kcal6.5g2.4g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g36kcal3.3g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049