Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g22g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Suklaa tumma 9g48kcal0.4g5g2.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g551kcal8.8g90g16.4g3.4g
Valittu annoskoko90g276kcal4.4g45g8.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna45g138kcal2.2g22.5g4.1g0.9g
Arvot/100g100g307kcal4.9g50.1g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181