Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Taloussuklaa, Fazer19g97kcal0.7g10.5g5.6g1g
Valkosuklaa panda, levy 130g7.5g42kcal0.6g4.1g2.5g0g
Vispikerma Flora 20%33g72kcal1g1.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g510kcal12.4g32.6g35.8g2g
Valittu annoskoko90g255kcal6.2g16.3g17.9g1g
Annoskoko puolitettuna45g127kcal3.1g8.2g9g0.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.1g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452