Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.8g2.8kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Kaurahiutale 5.3g20kcal0.8g3g0.4g0.5g
Kauralese 7.6g27kcal1.4g3.4g0.6g1.3g
Soijajauho vähärasvainen 6.8g27kcal3.1g1.9g0.5g1g
Tattarijauho, Myllynparas9g31kcal1.2g6.1g0.2g0.5g
Pellavarouhe reformi luomu4.5g15kcal1.3g0.3g0.9g1.4g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g7.6g27kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.8g0.1kcal0g0g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g406kcal18.8g37.8g18.4g12.8g
Valittu annoskoko90g203kcal9.4g18.9g9.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna45g102kcal4.7g9.5g4.6g3.2g
Arvot/100g100g225kcal10.4g21g10.2g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880