Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g275kcal0.4g0.4g30.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)5.9g13kcal0g3.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g907kcal7.6g78.6g61.2g2.6g
Valittu annoskoko90g454kcal3.8g39.3g30.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g227kcal1.9g19.7g15.3g0.7g
Arvot/100g100g505kcal4.2g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591