Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Tattarijauho, Myllynparas7.1g24kcal0.9g4.8g0.1g0.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 12g3.5kcal0.3g0.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g28g24kcal0.3g5.2g0.1g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g79kcal0g0g8.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g404kcal9.2g45.2g20.2g3.4g
Valittu annoskoko90g202kcal4.6g22.6g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna45g101kcal2.3g11.3g5.1g0.9g
Arvot/100g100g225kcal5.1g25.1g11.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419