Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona37g25kcal4.5g1.5g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl19g69kcal5.4g0g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.5g20kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3.4g4.1kcal0.2g0.5g0.1g2.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g297kcal26.6g12.2g15.2g6.4g
Valittu annoskoko90g149kcal13.3g6.1g7.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna45g74kcal6.7g3.1g3.8g1.6g
Arvot/100g100g165kcal14.8g6.8g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101