Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 25g92kcal3.6g14.1g1.8g2.5g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g15g49kcal0.3g0g5.4g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g3.1g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 26g106kcal0g26.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g571kcal13g85.4g18.2g5.6g
Valittu annoskoko90g286kcal6.5g42.7g9.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna45g143kcal3.3g21.4g4.6g1.4g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.4g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241