Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 21g5.6kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g23g90kcal5g0g7.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots19g115kcal5.4g2.4g10.2g0.7g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g25g228kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g884kcal22.4g6.2g86.2g2.2g
Valittu annoskoko90g442kcal11.2g3.1g43.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g221kcal5.6g1.6g21.6g0.6g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.4g47.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640