Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.9g7.3kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g550kcal9.8g83.6g18.4g3.2g
Valittu annoskoko90g275kcal4.9g41.8g9.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g138kcal2.5g20.9g4.6g0.8g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.4g10.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671