Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7.9g5kcal0g0.9g0g0.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g6.9g26kcal2.1g4g0.2g0.2g
Grahamjauho 5.4g18kcal0.6g3.3g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g188kcal6.2g24.4g6g3.6g
Valittu annoskoko90g94kcal3.1g12.2g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal1.6g6.1g1.5g0.9g
Arvot/100g100g104kcal3.4g13.6g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237