Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima4.2g17kcal1.2g0g1.3g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g18g44kcal1.8g7.6g0.6g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g192kcal14.6g20.2g5.4g4g
Valittu annoskoko90g96kcal7.3g10.1g2.7g2g
Annoskoko puolitettuna45g48kcal3.7g5.1g1.4g1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.2g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471