Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekoni rasvainen 7.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton23g51kcal2.6g0.6g4.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 45g25kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g216kcal8.8g14.4g14.6g1.2g
Valittu annoskoko90g108kcal4.4g7.2g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g54kcal2.2g3.6g3.7g0.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218