Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g22g8.5kcal0.2g2g0g0.6g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g11g42kcal1.6g8.2g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g119kcal3.6g25g0.6g3g
Valittu annoskoko90g60kcal1.8g12.5g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna45g30kcal0.9g6.3g0.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970