Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus13g8.3kcal0.2g1.9g0g0.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä15g10kcal0.5g1.8g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell26g28kcal5.9g0g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g97kcal13.4g7.6g1.6g1.2g
Valittu annoskoko90g49kcal6.7g3.8g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g24kcal3.4g1.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g54kcal7.4g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084