Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Kardemumma, annos 2g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 14g42kcal2.6g0.4g3.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.3g13kcal0.5g0.1g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g575kcal12.4g65.2g28.8g2.6g
Valittu annoskoko90g288kcal6.2g32.6g14.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g144kcal3.1g16.3g7.2g0.7g
Arvot/100g100g319kcal6.9g36.1g16g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424