Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 11g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g22g13kcal0.8g1.6g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)5.4g19kcal0.3g4.1g0.2g0.3g
Korppujauho 2.3g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g264kcal21.4g18.8g11.2g1.4g
Valittu annoskoko90g132kcal10.7g9.4g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g66kcal5.4g4.7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676